Zmeniť veľkosť písma
Aktuálny čas je Ned 26. Máj 2019 21:11:08


Odoslať novú témuOdoslať odpoveď Stránka 5 z 5   [ Príspevkov: 115 ]
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Štv 27. Mar 2014 14:20:11 
Administrátor

Registrovaný: Uto 01. Jan 2013 14:29:10
Príspevky: 1521
Bydlisko: Dobříš
ted jsem to dělal s w7 na té motorce a povedlo se snad až na 20 pokus za blikání červené diody. Zkus to poslat zpět na 8.23 a potom opět dolu.

_________________
Pro členy tohoto fóra platí 10% sleva. Objednávky prosím do sz.
Obrázok


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Štv 27. Mar 2014 15:44:43 

Registrovaný: Str 03. Apr 2013 22:22:35
Príspevky: 485
Bydlisko: Klatovy
Nejde.. Zkoušel jsem všechny možný FW a tří různý PC a pořád to samý...


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Štv 27. Mar 2014 19:33:09 
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str 07. Aug 2013 23:25:00
Príspevky: 348
.... :roll: to se mě stalo 2x a pokaždé putovala jednotka do imf..bohužel teď ti pošlou obratem maximálně, jak psal hrnous, tnt..

_________________
BMW E36 325turbo * Lancia Delta 2.0užbezturbo * eRko na lepší časy * utahanej dělník audi A4 B6


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Štv 27. Mar 2014 20:01:45 

Registrovaný: Str 03. Apr 2013 22:22:35
Príspevky: 485
Bydlisko: Klatovy
Mě už se to taky 2x stalo, ale myslel jsem že v 8.20 už s tím přehráváním problém neni, ale to jsem se spletl...


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Štv 27. Mar 2014 20:40:29 
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str 07. Aug 2013 23:25:00
Príspevky: 348
...abych rekl pravdu uz mam z dalsiho prehravani bobana..dlouho se nic nedelo a kdyz ted vidim ze flpovi to zamrazilo jednotku, bojim se..
Flp.mel jsi odpojenou kabelaz kdyz jsi downgradoval?

_________________
BMW E36 325turbo * Lancia Delta 2.0užbezturbo * eRko na lepší časy * utahanej dělník audi A4 B6


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Štv 27. Mar 2014 20:57:02 

Registrovaný: Str 03. Apr 2013 22:22:35
Príspevky: 485
Bydlisko: Klatovy
Marab: jj, měl jsem připojený jenom napájení z upravenýho PC zdroje a usb kabel...
Ono to připojení vstupů a výstupů podle mě na samotnej upgrade nemá vliv. Ale když se upgrade nepovede a nechají se zapojený, tak to pak může odrovnat ty tranzistory...

Libor: V tom odkazu je samotná aplikace bez FW souboru...


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Štv 27. Mar 2014 21:05:37 

Registrovaný: Ned 24. Feb 2013 20:43:59
Príspevky: 529
Podle MÉHO názoru je uplně fuk jestli jsou při upgradu připojené jakékoli periferie..spíš to vidím jako sichr výrobce a tak nějak výmluvu pro případ problému při upgradu.. Jde totiž o to, že ad převodníky v procesoru / FPGA mají v registrech / paměti pořád nějaké hodnoty, jestli sou to hodnoty napětí při odpojených vstupech, nebo zapojených, prostě nějaké relativně nic neříkající číslo v bitovém rozsahu toho převodníku.. a tomu upgradu může být uplně fuk jestli je tam 1024 nebo 428.. spíše vidím problém v těch nových D0 výstupech, jestli je to tam fakt řešené sw / jak vypadá., že asi je / ta stačí jeden malý suk kdy se pošlě napětí na gate obou tranzistorů najednou a zrazu už je na desce jenom díra..


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Štv 27. Mar 2014 21:19:05 

Registrovaný: Str 03. Apr 2013 22:22:35
Príspevky: 485
Bydlisko: Klatovy
Teoreticky, když se upgrade nepovede na první pokus a jednotka začne ukazovat 60000rpm a sepnou se všechny výstupy (zatížený), tak to asi jednotce neudělá moc dobře. Ale s těma vstupama souhlasím...


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Str 16. Apr 2014 21:49:34 
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned 11. Aug 2013 21:48:42
Príspevky: 59
Bydlisko: Brno
Libor12 píše:
mělo by to jít následovně: otevřít soubor nebo import z jednotky, přepsat čas a záznam do flash.


stale nefunkcni... flash mam posledni funkcni. Zkousel jsem to ruzne prehrat, ale porad to dela to stejne. V podstate to nereaguje na zmenu.

V tomto pripade uz me napada jedine uplne cisty soubor a vse znovu vyplnit.

_________________
Škoda 120 @ 1200 + IMF, 1450 + IMF


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Str 16. Apr 2014 23:24:51 
Administrátor

Registrovaný: Uto 01. Jan 2013 14:29:10
Príspevky: 1521
Bydlisko: Dobříš
měl jsem teď možnost vyzkoušet na třech jednotkách a je to ve verzi fw 8.24 plně funkční. Musíš pouze po změně času dát uložit do flash.

_________________
Pro členy tohoto fóra platí 10% sleva. Objednávky prosím do sz.
Obrázok


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Štv 17. Apr 2014 14:51:42 

Registrovaný: Str 03. Apr 2013 22:22:35
Príspevky: 485
Bydlisko: Klatovy
Mě to časování čerpadla taky pořád nefunguje. Myslím že to po nahrání FW 8.24 párkrát časovalo správně, ale ted už to zase běží 10-20s...
Přemýšlím že to ovládání čerpadla přes jednotku zruším a výstup využiju na něco jinýho...


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Pia 25. Apr 2014 12:06:20 
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned 11. Aug 2013 21:48:42
Príspevky: 59
Bydlisko: Brno
jen uvadim, ze s 8.25 funguje cerpadlo opet spravne

_________________
Škoda 120 @ 1200 + IMF, 1450 + IMF


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Štv 08. Máj 2014 14:17:59 

Registrovaný: Str 11. Dec 2013 9:04:35
Príspevky: 77
Hlásím drobnou chybu v ovládacím programu Master verze v8_21 (ale dělá to i v8_20). V některých případech se neuloží zaškrtnuté invert u výstupů R a S. Týká se to uložení do souboru nikoli do ram nebo eprom masteru. Takže pokud budete mít jeden ze signálů R nebo S invertovaný nezbyde vám nic jiného než to pokaždé znovu zaškrtnout. Je zajímavé, že když se současně zaškrtnou A-D tak se to někdy uloží někdy ne.


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Štv 08. Máj 2014 14:47:36 

Registrovaný: Str 11. Dec 2013 9:04:35
Príspevky: 77
Tak jsem ještě zjistil, že do souboru *.ig se to přenese správně, v sekci
I............
Invert1OH=0
Invert1OR=1
Invert1OS=0
InvertDO1=0
................
je 10R=1, ale už se to nevím proč nenačte


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Ned 31. Máj 2015 9:23:17 

Registrovaný: Str 03. Apr 2013 22:22:35
Príspevky: 485
Bydlisko: Klatovy
V poslední verzi FW mi nefunguje filtr u kalibrace vstupů. Hodnota vstupu se mění pořád hodně rychle, bez ohledu na nastavení toho filtru.


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odoslať novú témuOdoslať odpoveď Stránka 5 z 5   [ Príspevkov: 115 ]
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5


Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

Slovenský preklad: Senky & Kamahl.