Zmeniť veľkosť písma


Odoslať novú témuOdoslať odpoveď Stránka 1 z 1   [ Príspevkov: 16 ]
Autor Správa
 Predmet príspevku: FIRMWARE_FPGAV8_41_CPUV8_41
PoslaťNapísal: Sob 19. Mar 2016 16:49:30 
Administrátor

Registrovaný: Uto 01. Jan 2013 14:29:10
Príspevky: 1557
Bydlisko: Dobříš
Nový fw má upravené snímání zubů bez synchronizace a zvlášt max hodnotu PWM pro start motoru ve funkci FO10 regulace otáček. Tento instalační balík už obsahuje dva fw a to hw verze 10TCI a nová hw verze 12TCI.


Prílohy:
FIRMWARE_FPGAV8_41_CPUV8_41.zip [1.07 MiB]
622 krát

_________________
Pro členy tohoto fóra platí 10% sleva. Objednávky prosím do sz.
Obrázok
Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: FIRMWARE_FPGAV8_41_CPUV8_41
PoslaťNapísal: Ned 20. Mar 2016 0:09:21 

Registrovaný: Pon 13. Apr 2015 14:32:12
Príspevky: 206
A bude fumgovat ve win7 ? Kdyz 40ka nejde.


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: FIRMWARE_FPGAV8_41_CPUV8_41
PoslaťNapísal: Ned 20. Mar 2016 0:37:20 
Administrátor

Registrovaný: Uto 01. Jan 2013 14:29:10
Príspevky: 1557
Bydlisko: Dobříš
Zkousel jsem vista,win 7 a 10. Ve vsem bez problémů na rozdil od 40 které mi taky na 64bit win 7 nešly.

_________________
Pro členy tohoto fóra platí 10% sleva. Objednávky prosím do sz.
Obrázok


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: FIRMWARE_FPGAV8_41_CPUV8_41
PoslaťNapísal: Pon 21. Mar 2016 0:59:45 

Registrovaný: Pon 13. Apr 2015 14:32:12
Príspevky: 206
Ahoj. Tak asi dělám něco špatně,nebo už imf zanevřelo na staré PC.
Win7 ani Xp mi nespustí aplikaci,ať dělám co dělám.
Je to škoda,rád bych využíval modernizace.Ale holt se smířím s V8_37

Nebudu si kupovat nový PC ,když starej ještě vachá. Škoda :-(


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: FIRMWARE_FPGAV8_41_CPUV8_41
PoslaťNapísal: Pon 21. Mar 2016 2:29:21 
Administrátor

Registrovaný: Uto 01. Jan 2013 14:29:10
Príspevky: 1557
Bydlisko: Dobříš
Zkus si vypnout antivir.

_________________
Pro členy tohoto fóra platí 10% sleva. Objednávky prosím do sz.
Obrázok


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: FIRMWARE_FPGAV8_41_CPUV8_41
PoslaťNapísal: Pon 21. Mar 2016 9:50:06 

Registrovaný: Pon 13. Apr 2015 14:32:12
Príspevky: 206
Ahoj. Díky moc,už to fachá. Jen nechápu,že to nehodilo žádnou hlášku.Jen se to motalo a hotovo.

Pomalu ten Avast začínám nesnášet. Už mi po aktualizaci dělal problém s PC. Až jsem mu nastavil opožděné spuštění,tak se dá s PC i pracovat.


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: FIRMWARE_FPGAV8_41_CPUV8_41
PoslaťNapísal: Pon 21. Mar 2016 22:11:29 
Administrátor

Registrovaný: Uto 01. Jan 2013 14:29:10
Príspevky: 1557
Bydlisko: Dobříš
No to me těší.ze to jede. Ono většina antivirů se chová jako vir. Zpomalují start počítače, ukroji si klidně 1Gb ram,brání instalaci,otevírání exe atd. Jinak vše frčí jak má?

_________________
Pro členy tohoto fóra platí 10% sleva. Objednávky prosím do sz.
Obrázok


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: FIRMWARE_FPGAV8_41_CPUV8_41
PoslaťNapísal: Štv 24. Mar 2016 22:46:40 

Registrovaný: Pon 13. Apr 2015 14:32:12
Príspevky: 206
Ahoj.
Zatím ano. Auto jede jak má :-)) Akcelerační pumpa je supr,ten čas byl třeba. A ten čas v sytiči je k čemu?

Pro běh aplikace ve win7 je třeba vypnout v Avastu kontrolu spouštění souborů .exe.
Je to tam blbě schovaný v nastavení.


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: FIRMWARE_FPGAV8_41_CPUV8_41
PoslaťNapísal: Pia 25. Mar 2016 3:10:00 
Administrátor

Registrovaný: Uto 01. Jan 2013 14:29:10
Príspevky: 1557
Bydlisko: Dobříš
Čas v sytiči myslíš kde ? Je jich tam víc.

_________________
Pro členy tohoto fóra platí 10% sleva. Objednávky prosím do sz.
Obrázok


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: FIRMWARE_FPGAV8_41_CPUV8_41
PoslaťNapísal: Pia 25. Mar 2016 11:39:22 

Registrovaný: Pon 13. Apr 2015 14:32:12
Príspevky: 206
Řádek v tabulce sycení . (po zapnutí ,ms) .

Nemám představu co to má dělat.


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: FIRMWARE_FPGAV8_41_CPUV8_41
PoslaťNapísal: Pia 25. Mar 2016 14:47:34 
Administrátor

Registrovaný: Uto 01. Jan 2013 14:29:10
Príspevky: 1557
Bydlisko: Dobříš
To je standartní předstartovní obohacení. Po zapnutí klíčku na definovanou dobu otevřou vstřiky. U motorů s daleko umístěnými vstřiky v sacím potrubí nutnost.

_________________
Pro členy tohoto fóra platí 10% sleva. Objednávky prosím do sz.
Obrázok


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: FIRMWARE_FPGAV8_41_CPUV8_41
PoslaťNapísal: Sob 26. Mar 2016 1:49:03 

Registrovaný: Pon 13. Apr 2015 14:32:12
Príspevky: 206
Má to trochu zpoždění ? Ptám se kvůli náběhu pal.čerpadla. Předpoklad mám takový,že před zapnutím klíčku v systému palivo je,ale bez dostatečného tlaku.


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: FIRMWARE_FPGAV8_41_CPUV8_41
PoslaťNapísal: Sob 26. Mar 2016 2:11:08 
Administrátor

Registrovaný: Uto 01. Jan 2013 14:29:10
Príspevky: 1557
Bydlisko: Dobříš
Jasně,ze az po. Všechno ma svoje pravidla,nema smysl otevírat vstriky bez tlaku,taktéž je nesmysl to dělat při ohratem motoru.

_________________
Pro členy tohoto fóra platí 10% sleva. Objednávky prosím do sz.
Obrázok


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: FIRMWARE_FPGAV8_41_CPUV8_41
PoslaťNapísal: Sob 26. Mar 2016 17:49:43 

Registrovaný: Pon 13. Apr 2015 14:32:12
Príspevky: 206
Dík za vysvětlení. :-)


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: FIRMWARE_FPGAV8_41_CPUV8_41
PoslaťNapísal: Pia 29. Apr 2016 10:44:37 

Registrovaný: Pon 01. Sep 2014 12:04:24
Príspevky: 25
Nevěnoval jsem tomu pozornost, ale zdá se mě že regulace Lambda Fl.9 ignoruje v nastavení X7 spodní mez. Zkrátka na volnoběh se mě mění doba vstřiku. Teď na to koukám v záznamu *.csv. Ještě zkusím vypnout ...

_________________
S.Č.: 00182-05-2013


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: FIRMWARE_FPGAV8_41_CPUV8_41
PoslaťNapísal: Pia 29. Apr 2016 22:50:25 

Registrovaný: Pon 01. Sep 2014 12:04:24
Príspevky: 25
Tak po vypnutí regulace se doba vstřiku při volnoběhu nemění. Po zapnutí opět mění. Mám jednu s prvních jednotek.
S.Č.: 00182-05-2013 V.A.: V8.41.0 - CPU: 08-41 - FPGA: 08-41

_________________
S.Č.: 00182-05-2013


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odoslať novú témuOdoslať odpoveď Stránka 1 z 1   [ Príspevkov: 16 ]


Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

Slovenský preklad: Senky & Kamahl.