Zmeniť veľkosť písma


Odoslať novú témuOdoslať odpoveď Stránka 1 z 1   [ Príspevkov: 12 ]
Autor Správa
PoslaťNapísal: Pon 30. Dec 2013 0:32:47 
Administrátor

Registrovaný: Uto 01. Jan 2013 14:29:10
Príspevky: 1557
Bydlisko: Dobříš
Dlouho jsem si lámal hlavu nad tím,že já kdykoli jsem prehrával firmware na vyšší verzi neměl jsem s tím nikdy problém. Upgrade se vždy podařil na poprvé,max na druhé přehrání. Krom problémů s verzi OS Win7 64bit a chybě ve verzi fw8.12.1 vždy vše bez problémů. Důvodem,který jsem vydedukoval a i ověřil je ta věc,že všichni uživatele kteří prováděli update fw ho dělali s připojenými akčními členy. V návodu je na poslední straně postup instalace "krok za krokem" ta se ovšem musí dodržet i v případě upgrade fw. Jednotka tak buď spadne hned a začne blikat červená dioda nebo krátce po provedení upgrade fw.

_________________
Pro členy tohoto fóra platí 10% sleva. Objednávky prosím do sz.
Obrázok


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Pon 30. Dec 2013 0:45:40 
Administrátor

Registrovaný: Uto 01. Jan 2013 14:29:10
Príspevky: 1557
Bydlisko: Dobříš
Takže ještě jednou zde.
1. Od ecu odpojit všechny akční členy,jediné co zůstane připojené je napájení ecu. Žádné vstřiky,cívky,čidla teploty,polohy vyjma integrovaného MAP senzoru
2. Spustím aplikaci
3.Připojím jednotku přes usb a zvolím správný komunikační port.
4.Kliknu na okénko upgrade fw
5.Postupují dle pokynů a vyberu odpovídající fw soubor
6.po úspěšném upgradu postup stejný jako body 4 -12 v návodu s tím že doporučuji první zápis do Flash.

_________________
Pro členy tohoto fóra platí 10% sleva. Objednávky prosím do sz.
Obrázok


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Pon 10. Nov 2014 23:35:00 

Registrovaný: Str 03. Apr 2013 22:22:35
Príspevky: 485
Bydlisko: Klatovy
Jak je to teď s fw upgrade přes win 64bit? Funguje bez problému?


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Uto 11. Nov 2014 15:48:46 
Administrátor

Registrovaný: Uto 01. Jan 2013 14:29:10
Príspevky: 1557
Bydlisko: Dobříš
Asi bych to raději nezkoušel. :)

_________________
Pro členy tohoto fóra platí 10% sleva. Objednávky prosím do sz.
Obrázok


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Uto 11. Nov 2014 17:26:19 

Registrovaný: Ned 24. Feb 2013 20:43:59
Príspevky: 529
Já zase můžu říct, že za celou svoji kariéru sem vždy a bezvýhradně flashoval pod win7 64 bit jak všechny mastery tak staré jawacz a nikdy se mi nepodařilo to umrtvit, jó někdy se stalo že to hodilo chybu, tak sem to pustil znova a bylo po ptákách..


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Uto 11. Nov 2014 18:10:34 
Administrátor

Registrovaný: Uto 01. Jan 2013 14:29:10
Príspevky: 1557
Bydlisko: Dobříš
Dám ti kontakty na několik lidí co si tedy od tebe nechají zaplatit poštovně do imf. FLP to tam tuším kvuli tomu posílal 3x- Já jsem mimo jiné umrtvil master na 64bit také. Protože tobě to přeci jde. A v tom milionu updatovaných navodu je dokonce - pouze WIN 32bit.

_________________
Pro členy tohoto fóra platí 10% sleva. Objednávky prosím do sz.
Obrázok


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Uto 11. Nov 2014 18:37:39 

Registrovaný: Pia 07. Feb 2014 2:56:26
Príspevky: 333
Bydlisko: Olomouc
Obrázok

docela se vsim cajk,pokud myslite 64bit windows..

_________________
Alfa Romeo 145 1600 TS race car


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Uto 11. Nov 2014 19:13:34 

Registrovaný: Ned 24. Feb 2013 20:43:59
Príspevky: 529
Libor12 píše:
Dám ti kontakty na několik lidí co si tedy od tebe nechají zaplatit poštovně do imf. FLP to tam tuším kvuli tomu posílal 3x- Já jsem mimo jiné umrtvil master na 64bit také. Protože tobě to přeci jde. A v tom milionu updatovaných navodu je dokonce - pouze WIN 32bit.


A zkoušeli to znova nebo vícekrát ? Mně když to hodilo error tak sem zavřel sw, znova otevřel, dal jenom vybrat soubor a otevřít a dojelo to.. Samozřejmě bez toho aby vypli a zapli master, to pak může být opravdu v pasti protože sa smaže ram..


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Uto 11. Nov 2014 19:45:01 

Registrovaný: Ned 10. Mar 2013 1:22:36
Príspevky: 279
mě to na W7 64b taky vždy šlo, teď jsem si teda kvůli jiným aplikacím musel nahodit XPčka, takže už to znova zkoušet nebudu. ale na starym systému mi to vždy klaplo napoprvý...


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Uto 11. Nov 2014 19:56:42 

Registrovaný: Str 03. Apr 2013 22:22:35
Príspevky: 485
Bydlisko: Klatovy
Díky za zkušenosti. Mě to nahrávání blblo na 64bit i 32bit a bylo to nejspíš nějakou specifickou chybou se spojením mýho notebooku k masteru. Tu chybu pak opravili (podle chybovýho hlášení co vyhodil můj PC), takže myslím že by to už mohlo fungovat i na 64bit... No nevim jestli to mam risknout.


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Pon 19. Jan 2015 17:45:22 

Registrovaný: Str 03. Apr 2013 22:22:35
Príspevky: 485
Bydlisko: Klatovy
Tak jsem update risknul s novým notebookem s W8.1 64bit a povedlo se úplně bez problému. Dokonce mi přijde že to spojení funguje líp než u předchozího notebooku s 32bit - u něj jsem občas musel několikrát odpojit a zapojit do USB než došlo ke spojení a nahrávání FW se povedlo třeba až na druhý pokus..


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Pon 19. Jan 2015 19:52:24 
Administrátor

Registrovaný: Uto 01. Jan 2013 14:29:10
Príspevky: 1557
Bydlisko: Dobříš
Flp píše:
Dokonce mi přijde že to spojení funguje líp než u předchozího notebooku s 32bit
Mělo by to být i celkově rychlejší. 115bd to běží oběma směry.

_________________
Pro členy tohoto fóra platí 10% sleva. Objednávky prosím do sz.
Obrázok


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odoslať novú témuOdoslať odpoveď Stránka 1 z 1   [ Príspevkov: 12 ]


Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

Slovenský preklad: Senky & Kamahl.