Zmeniť veľkosť písma


Odoslať novú témuOdoslať odpoveď Stránka 1 z 2   [ Príspevkov: 44 ]
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Autor Správa
PoslaťNapísal: Štv 14. Aug 2014 7:11:39 
Administrátor

Registrovaný: Uto 01. Jan 2013 14:29:10
Príspevky: 1536
Bydlisko: Dobříš
Dlouho očekávaný lambda controller je konečně zde! Dnes očekávám první kus. Jakmile otestuji,že dělá to co má :) tak přijdou na řadu další.

Přidal sem upravenou verzi - nezapisuje do zařízení - není riziko poškození masteru při souběžném připojení k pc

EDIT k 10.11 2014
Počínaje dnešním dnem je lambda controller oficiálně volně v prodeji viz http://imfsoft.com/kategorie-lambda/lam ... roller-lsu


Prílohy:
Poznámka: upravená verze - nezapisuje
Lambda8_0-NOVA.zip [720.83 KiB]
616 krát
Lambda8_0.zip [1.05 MiB]
616 krát

_________________
Pro členy tohoto fóra platí 10% sleva. Objednávky prosím do sz.
Obrázok
Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Štv 14. Aug 2014 8:47:28 

Registrovaný: Ned 24. Feb 2013 20:43:59
Príspevky: 529
Hmmm tak schválně kdo ho bude mít dřív :)


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Štv 14. Aug 2014 13:39:49 
Administrátor

Registrovaný: Uto 01. Jan 2013 14:29:10
Príspevky: 1536
Bydlisko: Dobříš
tak nedorazil,zitra.

_________________
Pro členy tohoto fóra platí 10% sleva. Objednávky prosím do sz.
Obrázok


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Štv 14. Aug 2014 14:22:41 

Registrovaný: Ned 24. Feb 2013 20:43:59
Príspevky: 529
taky zatím nic..jinak zjišťuju jak je to s podporou 4.9,u dodavatele dílů mám 4.9 o 500 LEVNĚJŠÍ, než starší 4.2


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Štv 14. Aug 2014 19:57:43 
Administrátor

Registrovaný: Uto 01. Jan 2013 14:29:10
Príspevky: 1536
Bydlisko: Dobříš
předpokládám,že budou fungovat jak 4.2 tak 4.9,ja ani jiné než 4.9 nemám

_________________
Pro členy tohoto fóra platí 10% sleva. Objednávky prosím do sz.
Obrázok


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Štv 14. Aug 2014 20:15:20 

Registrovaný: Ned 24. Feb 2013 20:43:59
Príspevky: 529
nene tak všechno vymyšleno pro 4.2, konkrétně pro BOSCH 0 258 007 355, 4.9 aktuálně fungovat nebude vůbec, až někdy časem teoreticky, tak jenom doufám, že už nemáš objednaný pakl 4.9 pro tu groupbuy :)


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Štv 14. Aug 2014 21:19:22 
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str 07. Aug 2013 23:25:00
Príspevky: 348
... :lol: takže v návodu zase lžou?..když to neumí 4.9? :lol: mě už jebne..datalog jinak raděj objednán jinde.. :roll:

_________________
BMW E36 325turbo * Lancia Delta 2.0užbezturbo * eRko na lepší časy * utahanej dělník audi A4 B6


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Štv 14. Aug 2014 21:27:16 

Registrovaný: Ned 24. Feb 2013 20:43:59
Príspevky: 529
no hardwarově umí, softwarově umět bude..časem.. :)


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Štv 14. Aug 2014 21:50:29 
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str 07. Aug 2013 23:25:00
Príspevky: 348
;) bude..
jakože to všem jezdilo s masterem a pak se najednou přišlo na to, že nad 4000ot to nejede kvuli chybě v softu :lol: :? ;)

_________________
BMW E36 325turbo * Lancia Delta 2.0užbezturbo * eRko na lepší časy * utahanej dělník audi A4 B6


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Štv 14. Aug 2014 22:04:49 
Administrátor

Registrovaný: Uto 01. Jan 2013 14:29:10
Príspevky: 1536
Bydlisko: Dobříš
4.9tek mam v supliku deset kousku fungl nových. Ja jsem ale jeste minulý týden dostal info,ze budou chodit obě max se u 4.9 doladi teplota. Jestli to zitra dorazi ihned zapojim a podam hlášení : )

_________________
Pro členy tohoto fóra platí 10% sleva. Objednávky prosím do sz.
Obrázok


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Štv 14. Aug 2014 22:18:02 

Registrovaný: Ned 24. Feb 2013 20:43:59
Príspevky: 529
vyletí dým a bude ohňostroj :)


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Štv 14. Aug 2014 23:10:04 
Administrátor

Registrovaný: Uto 01. Jan 2013 14:29:10
Príspevky: 1536
Bydlisko: Dobříš
Takže. jsem si nasel ten mail. 4.2 je FUNKČNÍ a OVĚŘENÁ. 4.9 by měla bez problémů fungovat,max se sw upravi teplota - proto ten test - at ověříme jestli vše chodí jak má. Mam i nějaké sirokopasmovky z TSI , ty k tomu zkusim take.

_________________
Pro členy tohoto fóra platí 10% sleva. Objednávky prosím do sz.
Obrázok


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Pia 15. Aug 2014 8:33:44 

Registrovaný: Ned 24. Feb 2013 20:43:59
Príspevky: 529
"Zatím je ověřena Lambda V4.2., dál se na modulu nepracuje, ale jen se sbírají data. Lambda 4.9 je v pořadí a nebude se na ni pracovat dokud se řádně neověří V4.2. Jak jsem psal typ 4.9 teď podporovaný nějakou dobu nebude než se ověří 4.2. " VČERA 19:07


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Pia 15. Aug 2014 10:01:06 

Registrovaný: Ned 24. Feb 2013 20:43:59
Príspevky: 529
POZOR POZOR! NIKDY NEMÍT PŘIPOJENÝ JAK MASTER PŘES JEDEN KABEL TAK LAMBDU PŘES DRUHÝ ! SW K LAMBDĚ ZAPÍŠE DO MASTERU NESMYSLY A JE PO PTÁKÁCH!


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Pia 15. Aug 2014 11:44:55 

Registrovaný: Ned 24. Feb 2013 20:43:59
Príspevky: 529
http://hrnous.rajce.idnes.cz/Lambda_controller/ Jako vždy hardwarařsky velice pěkná práce..


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Pia 15. Aug 2014 13:35:45 

Registrovaný: Str 11. Dec 2013 9:04:35
Príspevky: 77
Až na to "patlání" silikonu (ale to je i v masteru) to vypadá pěkně. Tak už koukejte testovat. :roll:


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Pia 15. Aug 2014 13:38:03 

Registrovaný: Ned 24. Feb 2013 20:43:59
Príspevky: 529
zatím nemám na stole lambdu, ani 4.2 ani 4.9, ani konektor..le pokusím se všechnoi během týdne pošéfovat


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Sob 16. Aug 2014 20:14:58 
Administrátor

Registrovaný: Uto 01. Jan 2013 14:29:10
Príspevky: 1536
Bydlisko: Dobříš
Nevím jak Standovi,ale mně to nefunguje. Aplikaci jsem zkoušel spustit na dvou notesech a jednom stolním compu s OS vista,xp a win 7. Bohužel při připojení napájení a lambda sondy a kabelu usb to příslušný port otevře a během několika vteřin zavře. Nefunguje zápis ani ctení a při pokusu o spuštění vizualizce vyskočí obrazovka - chyba přenosu dat. Bez ohledu na aplikaci lambda ihned topí a modrá led bliká jak na Matějské pouti,ale tot vše.

_________________
Pro členy tohoto fóra platí 10% sleva. Objednávky prosím do sz.
Obrázok


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Ned 17. Aug 2014 0:16:40 

Registrovaný: Ned 24. Feb 2013 20:43:59
Príspevky: 529
Modrá mi taki bliká jak na matějské, aplikace funguje, jenom hlásí skoro stechio i když žádná lambda připojena není.. jelikož sem si aplikací pro lambdu odkouřil nejnovější master tak teď čekám..nicméně až budu mít v ruce lambdu s konektorem posunu se dále :)


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Ned 17. Aug 2014 10:13:09 
Administrátor

Registrovaný: Uto 01. Jan 2013 14:29:10
Príspevky: 1536
Bydlisko: Dobříš
Je to nějaké divné. Bez lambdy mi svítí v aplikaci samé devítky a s lambdou 12. Sériové číslo samé devítky nebo nuly a to i u cpu. Ted se mi podařilo nějakým zpusobem spustit vizualizaci,že se změnila obrazovka. Bohužel nemám v autě mastera s can,takže tudy to nezkusím.

_________________
Pro členy tohoto fóra platí 10% sleva. Objednávky prosím do sz.
Obrázok


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Ned 17. Aug 2014 12:45:21 

Registrovaný: Ned 24. Feb 2013 20:43:59
Príspevky: 529
Já měl sériové čislo 65535 :) verzi cpu to detekovalo, čísla na výstupu se o desetinku měnili..a jedu stechio i bez připojené lambdy :) Takže kdo by chtěl pro klidné svědomí jednotku prodám :) budete jezdit stechio i na rybízovou pálenku :)...než to zadřete :)


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Ned 17. Aug 2014 18:43:51 

Registrovaný: Sob 13. Apr 2013 15:30:15
Príspevky: 347
Bydlisko: Klášterec nad Ohří
Zdravim jak to tady ctu tak sem rad ze sem zakoupil z www.14point7.com/ lambdu i s prevodnikem za 2500 je to Bosch 4.2 a fungovalo to perfektne nez sem dojebal motor .... tak me reknete cenu te Bosch sondy kdyz i s tim modulem a postovnym me to vyslo na necely 3tis z Kanady . Jen sem to pripojil do masteru a slapalo to ihned ..... :-) ted mi to lezi ladem pac setrim na novy motor :-) :-) Preju hodne stesti stim Modulem od IMF ..snad to casem bude bez chyb .. Ja v servisu sem shopny od dodavatele J+M mit LSU 4,9 za cca 2500 za kus .. pri jakem koliv odberu je mozne ze pri vetsim zajmu by take dali slevu .... Ja s nimi sam budu jednat ohledne Generalky meho budouciho motoru. Hezky den .


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Ned 17. Aug 2014 19:49:37 

Registrovaný: Pia 07. Feb 2014 2:56:26
Príspevky: 333
Bydlisko: Olomouc
ted taky premejslim ze vezmu z 14point :D ale uz sem to liborovi prislibil tak doufam ze to bude slapat :D

_________________
Alfa Romeo 145 1600 TS race car


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Ned 17. Aug 2014 20:08:30 
Administrátor

Registrovaný: Uto 01. Jan 2013 14:29:10
Príspevky: 1536
Bydlisko: Dobříš
Vše se musí vyzkoušet. To co mám ja s Hrnousem jsou první dva vyrobené kusy. Počítám že do konce týdne budu mít víc poznatku.

_________________
Pro členy tohoto fóra platí 10% sleva. Objednávky prosím do sz.
Obrázok


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
PoslaťNapísal: Ned 17. Aug 2014 20:12:36 

Registrovaný: Ned 24. Feb 2013 20:43:59
Príspevky: 529
I když to vypadá na první pohled nedůvěřivě tak já bych se toho nebál, hw na tom nic špatně není, ono ani není co - použitý obvod managementu lambdy je CJ125 od Bosche - tady není co zkazit a procesor si jenom bere data a přežvýkává je pro periferie venku..provedení je jako vždy na velice solidní úrovni, a taky..oficielně se to ještě neprodává, takže věřím, že těch pár much se vyladí a pojede to jak vřed :) Jinak cena hračky by měla být snad kolem těch tří tisíc, ale bez lambdy - aspoň co sem slyšel - tady bych nějak nad cenou nepolemizoval..původní určení je a bude hlavně pro kogenerační stanice, které stojí balík a to, že nás pár ladičů by to chtělo za pětikorunu je "náš problém"


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odoslať novú témuOdoslať odpoveď Stránka 1 z 2   [ Príspevkov: 44 ]
Choď na stránku 1, 2  Ďalší


Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

Slovenský preklad: Senky & Kamahl.