Zmeniť veľkosť písma


Odoslať novú témuOdoslať odpoveď Stránka 4 z 5   [ Príspevkov: 115 ]
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Uto 25. Mar 2014 22:58:52 

Registrovaný: Ned 24. Feb 2013 20:43:59
Príspevky: 529
Mám takový blbý dojem, že až ten jejich strategický megazákazník tady na fóru omylem zjistí, že ta jejich jednotka funguje na principu náhodných výbuchů..tak budeme na jejich blacklistu všichni :)


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Str 26. Mar 2014 18:28:10 

Registrovaný: Ned 10. Mar 2013 1:22:36
Príspevky: 275
pokud si Libor vzpomene jakej FW ma ta jednotka, co mi posilal loni v lete, tak ten mi tu lezi nedotcenej... sem se este nedokopal ani k zapojeni napajeni pro upgrade FW. kdyz tu na to tak posledni tydny koukam, tak moje lenost mi tentokrat nejspis byla ku prospechu :D :D


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Str 26. Mar 2014 20:26:40 

Registrovaný: Str 03. Apr 2013 22:22:35
Príspevky: 485
Bydlisko: Klatovy
:D v aplikaci se verze FW zobrazí, když k ní připojíš jednotku.

Jinak není nějaký info kdy bude cca ta oprava? Dny, týdny, měsíce? :) Chápu že ta oprava není jednoduchá. Já jenom jestli mam dál zkoušet nahrávat starší FW nebo počkat...


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Str 26. Mar 2014 20:32:18 
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str 07. Aug 2013 23:25:00
Príspevky: 348
...to si piš...
já dnes downgradoval na 8.12 a naprosto bez problémů..ani cukáneček.. ;)
na jednu stranu jsem šťastnej, že to konečně funguje bez problémů, na druhou stranu nedokážu ani říct, jak strašně jsem nasran3j na imf..minimálně dvě plný nádrže jen kvůli tomu, že nemají na sw.oddělení kvalitní výstupní kontrolu..nebo nemají žádnou?..to je otázka..

jinak libore_vsadím se, že Flp na jeho alfě měl stejný problém..bohužel jsem na to poukazoval už 10.3., což je pěkných 14dní, kterých už se mohli v IMF velice potit na nápravě..
Marab píše:
..když to pročítám připomíná mi to můj problém...v určitém spektru začne vynechávat, AFR vylítne do chudé a když se to přeleze, tak motor běží pouze s občasnými výpadky..
otázka..není "opět" nějaká chyba v sw? :(
bohatá směs tomu nepomáhá a úhel vstřiku mi příjde, že nemění nic na chodu motoru...
možná by nebylo od věci otestovat zase jednotku na stole..člověkem s potřebným vybavením........ :?
Libor12 píše:
tohle jsou dva naprosto odlišné problémy. Flp se problém periodicky opakuje a ty jsi vyměnil pouze svíčky a problém cukání ve 2000 zmizel. Flp můžeš přejít na sekvenci u vstřiku?


jen mě mrzí, když už je tu tohle forum a víme, že Ecu od Imf není zase až tak bez problémů, že více nešijeme do vývoje a musí tu např.Renda několikrát něco po nich kontrolovat.. Rendovi za tohle už po několikáté, ale ne naposledy, velký DÍK!!!!

Flp_nahraj taky 8.12 a jezdi...nečekej na IMF až se rozhoupou... :x

_________________
BMW E36 325turbo * Lancia Delta 2.0užbezturbo * eRko na lepší časy * utahanej dělník audi A4 B6


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Str 26. Mar 2014 20:39:57 

Registrovaný: Ned 24. Feb 2013 20:43:59
Príspevky: 529
Hehe to sou věci :) Najednou bude starý uleželý fw dobrý :) A v imf raděj schovali všechny sluchátka od telefonů :)


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Str 26. Mar 2014 20:45:43 

Registrovaný: Str 03. Apr 2013 22:22:35
Príspevky: 485
Bydlisko: Klatovy
V tom je právě problém. Nemůžu nahrávat s nižší verzí Masteru než je 8.20. A nechce se mi moc riskovat odpálení jednotky. Vzhledem k vytíženosti IMF bych se asi opravy nedočkal... :D


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Str 26. Mar 2014 20:47:34 

Registrovaný: Ned 24. Feb 2013 20:43:59
Príspevky: 529
Ale jo flákni tam něco níž jak 8.20, já už sem tak skákal různě hore dole a nikdy sa mě nepodařilo jednotku odstavit uplně, maximálně trochu umrtvit, kdy blikal zuřivě jenom bootloader, ale na několikátý pokus to šlo nahrát tak aby to jelo i na 64bit OS :)


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Str 26. Mar 2014 20:53:07 

Registrovaný: Str 03. Apr 2013 22:22:35
Príspevky: 485
Bydlisko: Klatovy
Nemůžu... Tahle chyba je asi specifická pro můj notebook a blblo to s 32 i 64bit. Opravili to ve verzi 8.20 (Repared communication fault of FIRMWARE UPLOAD )... Od tý verze mi jde FW update bez problému. No asi začnu hledat jinej PC na FW update.


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Str 26. Mar 2014 21:01:27 

Registrovaný: Str 11. Dec 2013 9:04:35
Príspevky: 77
Marab píše:
jen mě mrzí, když už je tu tohle forum a víme, že Ecu od Imf není zase až tak bez problémů, že více nešijeme do vývoje a musí tu např.Renda několikrát něco po nich kontrolovat.. Rendovi za tohle už po několikáté, ale ne naposledy, velký DÍK!!!!


Nech toho nebo zpychnu a pak už se mnou nebude vůbec žádná řeč........... :D


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Str 26. Mar 2014 21:08:46 
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str 07. Aug 2013 23:25:00
Príspevky: 348
renda15 píše:
Nech toho nebo zpychnu a pak už se mnou nebude vůbec žádná řeč........... :D

ono kdyby jsi se mnou dnes seděl v tom autě, tak bys pochopil proč to píšu...ještě teď mám úsměv od ucha k uchu z toho pískání t.t.t...turba... :D ;)

_________________
BMW E36 325turbo * Lancia Delta 2.0užbezturbo * eRko na lepší časy * utahanej dělník audi A4 B6


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Str 26. Mar 2014 21:14:03 

Registrovaný: Str 11. Dec 2013 9:04:35
Príspevky: 77
To Marab: Tak teď to už to úplně chápu ;)


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Str 26. Mar 2014 21:45:53 

Registrovaný: Str 03. Apr 2013 22:22:35
Príspevky: 485
Bydlisko: Klatovy
Tak na stolním PC se mi už povedl downgrade (teda spíš upgrade :) ) na 8.12. Tak jsem zvědavej jak to s tím pojede...


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Str 26. Mar 2014 21:54:20 

Registrovaný: Ned 24. Feb 2013 20:43:59
Príspevky: 529
Zásadní problém je v tom, že si stále myslí, že ta jednotka je božská jak po hw tak po sw stránce, a jakoukoli jinou konfrontaci odmítají.. su dost zvědavý jak odůvodní tady tu megaúpravu sw co zrovna kutí..jestli to nazvou jako optimalizaci či cokoli jiného, jenom aby nemuseli uznat chybu, že to celé fungovalo na principu náhodných výbuchů..


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Str 26. Mar 2014 22:01:40 

Registrovaný: Ned 10. Mar 2013 1:22:36
Príspevky: 275
no praveze nemam hotovy zatim vubec konektory a kdyz pripojim jen USB, tak se se mnou jednotka moc nebavi :D asi na to o vikendu konecne mrknu a dam taky zalohu, rozhodne nebudu upgradovat FW ;)


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Str 26. Mar 2014 22:08:56 

Registrovaný: Uto 29. Jan 2013 22:25:12
Príspevky: 454
...OT.. k tomu(to) foru..

"my" sme ho primarne zalozili preto, (z nudy)
aby si tu ludia medzi sebou mohli vymenit skusenosti, rady, postrehy a pod.

nie ako "testovacieho kralika pre IMF"...
aj ked teda casom to jaksi prerastlo...


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Str 26. Mar 2014 23:16:03 
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str 07. Aug 2013 23:25:00
Príspevky: 348
JRD McLAREN píše:
...OT.. k tomu(to) foru..
"my" sme ho primarne zalozili preto, (z nudy)
aby si tu ludia medzi sebou mohli vymenit skusenosti, rady, postrehy a pod.
nie ako "testovacieho kralika pre IMF"...
aj ked teda casom to jaksi prerastlo...

bohužel.... :(
hrnous_jsem taky zvědav na vyjádření..MY to ale víme.... :geek:
flp_pojede jak prdlý..dej vědět.. ;)

_________________
BMW E36 325turbo * Lancia Delta 2.0užbezturbo * eRko na lepší časy * utahanej dělník audi A4 B6


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Štv 27. Mar 2014 1:01:19 
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str 07. Aug 2013 23:25:00
Príspevky: 348
...tak nam tu neco malo dones taky.. ;-)

_________________
BMW E36 325turbo * Lancia Delta 2.0užbezturbo * eRko na lepší časy * utahanej dělník audi A4 B6


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Štv 27. Mar 2014 9:55:34 

Registrovaný: Ned 24. Feb 2013 20:43:59
Príspevky: 529
Libor12 píše:
ze celá architektura masteru není zas tak špatná a co rozhodne ocenil je spolupráce několika procesoru pro rychle a pomale operace. Vipec -ecu za 60k měl 400mhz procesor a přesto už jsi při 6000ot musel počítat s jeho pomalosti a posouva

Myšlenka masteru, nebo kdyby jsme to nazvali blokové schéma není vůbec špatná..naopak dalo by se říct, že velmi dobrá..ztroskotává to ale na naprosto primitivních částech stylu ochran mosfetů, drivěrů těch D0 vstupů, ze začátku byl neskutečný zápas s AD - kdy prakticky neměřily, jenom se nějak hýbaly..a tak podobně.. Rád bych konstatoval, že onen pán T je výborný procesorář..ale chtělo by to eště jednoho, který se zase orientuje a MÁ PRAXI ohledně toho balastu kolem a ještě líp v oboru automotive :)


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Štv 27. Mar 2014 12:12:30 

Registrovaný: Str 03. Apr 2013 22:22:35
Príspevky: 485
Bydlisko: Klatovy
Tak mam asi KO jednotku. Protože mi v 8.12 nefungovaly indexy, tak jsem zkoušel nahrát 8.9 a nepovedlo se.. A teď už to nepřehraju žádným FW...


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Štv 27. Mar 2014 12:48:20 

Registrovaný: Ned 24. Feb 2013 20:43:59
Príspevky: 529
Jak bliká ?


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Štv 27. Mar 2014 12:54:14 

Registrovaný: Str 03. Apr 2013 22:22:35
Príspevky: 485
Bydlisko: Klatovy
Bliká červeně. Při přehrávání tam skočí Fault!.


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Štv 27. Mar 2014 12:55:37 

Registrovaný: Ned 24. Feb 2013 20:43:59
Príspevky: 529
Jiný fw, 32bit os a repete, klidně i napodesáté..vypnout všecky antiviry zatím to nevypadá ztraceně v takové stavu sem byl kolikrát :) spustit mastercontrol na nic neklikat jenom vybrat soubor pro upgrade a dat nahrávat..když nepomůže vypnpout sw a repete


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Štv 27. Mar 2014 13:22:31 

Registrovaný: Str 03. Apr 2013 22:22:35
Príspevky: 485
Bydlisko: Klatovy
S 64bit se k jednotce ani nepřiblížim a antivir nemam... Většinou to ztroskotá na Erase FPGA, občas se FPGA začne nahrávat a skočí tam z 0% rovnou na 100% a pak napíše upgrade complete, ale pořád bliká červeně... No budu to dál zkoušet, ale obávám se nejhoršího...


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Štv 27. Mar 2014 13:51:36 

Registrovaný: Ned 24. Feb 2013 20:43:59
Príspevky: 529
jo a já to všechno dělám na 64bit w7 :) někdo mosí byt kaskadér..když to nejde na první pokus tak na pál dalších už se to podaří :) zkoušej do zblbnutí..pokud to pošleš do imf tak je reálné že ti z5 přijde tikající balíček :)


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Štv 27. Mar 2014 14:10:23 

Registrovaný: Str 03. Apr 2013 22:22:35
Príspevky: 485
Bydlisko: Klatovy
:) Toho se právě bojím...
Normálně se mi to většinou povedlo nahrát na druhej pokus. Teď už to zkouším hodně dlouho a pořád nic. Dokonce mi ted červená dioda chvíli svítila místo blikání. Po vypnutí a zapnutí zase bliká...
Není ještě nějaká možnost, jak přehrát FPGA?


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odoslať novú témuOdoslať odpoveď Stránka 4 z 5   [ Príspevkov: 115 ]
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší


Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

Slovenský preklad: Senky & Kamahl.