Zmeniť veľkosť písma


Odoslať novú témuOdoslať odpoveď Stránka 3 z 5   [ Príspevkov: 115 ]
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Ned 23. Mar 2014 16:06:28 
Administrátor

Registrovaný: Uto 01. Jan 2013 14:29:10
Príspevky: 1520
Bydlisko: Dobříš
o dům dal je to podobné akorát se to neřeší na fóru. Proč myslíš ze jsem se vykašlal na wolf? Ještě mi doma leží V500 za 80k. 2x byla v Australii každý týden chodila oprava sw. Můj známý si koupil stavebnici, jeden týden jezdi druhý stojí. Po všech těch zkušenostech od msq, vipec, wolf a další a to se imf nijak nezástavam - sere mne to zrovna tak jako tebe, tak jakékoli řešeni problému,komunikace je velmi dobrá. Předpokládám ze už ted se na opravě pracuje.

_________________
Pro členy tohoto fóra platí 10% sleva. Objednávky prosím do sz.
Obrázok


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Ned 23. Mar 2014 16:14:54 
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str 07. Aug 2013 23:25:00
Príspevky: 348
Libore, ale těch jednotek jezdí moc i na závodních autech, kde se tohle netoleruje..samozřejmě, že imf je co se týče komunikace na tom dobře..ale těžký je zapomenout na frázi o božství...tak jednotka má, řekl bych, funkce které jsou nevyžitelné a funkce které chybí...ať zjednoduší výpočty, ale ať maká tak jak má..nepotřebuje vědět co bude v budocnu.....
a pokud i bláznivej msq dokáže řídit, proč to neumí jednotka ktero používá armáda????? vlastně se v čr nedivim že do toho armáda šla........

_________________
BMW E36 325turbo * Lancia Delta 2.0užbezturbo * eRko na lepší časy * utahanej dělník audi A4 B6


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Ned 23. Mar 2014 16:37:47 

Registrovaný: Str 03. Apr 2013 22:22:35
Príspevky: 485
Bydlisko: Klatovy
Armáda asi nemá tolik lidí co to umí s pájkou :)
Taky se nechci nějak zastávat IMF, ale většinou když se našla nějaká chyba, tak byla rychlá oprava (doufám že tomu tak bude i v tomhle případě).
Ta změna přišla v zimě a to asi moc lidí s touhle jednotkou nejezdí. Navíc pokud blbne vždycky jenom jeden výstup pro vstřikovač, tak se to u sekvence nebude projevovat tolik jako u párovýho vstřikování. Proto se na to asi přišlo až teď. Ale je pravda že před vydáním to mohli otestovat na osciloskopu...


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Ned 23. Mar 2014 16:48:24 
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str 07. Aug 2013 23:25:00
Príspevky: 348
...já už se začínám uklidňovat...ale byla chvíle kdy bych to vytrhl i s kabeláží až od motoru..
Doufám že již se na opravě opravdu pracuje a nějak mě ani nezajímá, že je neděle...
Ode mě opravdu patří velký dík Rendovi za jeho testování..IMF by ho klidně mohla platit a nemusela by pouštět zmetky mezi lidi...

_________________
BMW E36 325turbo * Lancia Delta 2.0užbezturbo * eRko na lepší časy * utahanej dělník audi A4 B6


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Pon 24. Mar 2014 13:27:30 
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str 07. Aug 2013 23:25:00
Príspevky: 348
...nějaké info?...netrpělivě čekám..

_________________
BMW E36 325turbo * Lancia Delta 2.0užbezturbo * eRko na lepší časy * utahanej dělník audi A4 B6


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Pon 24. Mar 2014 16:39:06 
Administrátor

Registrovaný: Uto 01. Jan 2013 14:29:10
Príspevky: 1520
Bydlisko: Dobříš
Zatím nic. Oprava sw je tentokrát závažná.

_________________
Pro členy tohoto fóra platí 10% sleva. Objednávky prosím do sz.
Obrázok


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Pon 24. Mar 2014 17:18:29 
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str 07. Aug 2013 23:25:00
Príspevky: 348
...smazat zdroják a celý znovu... :roll: jinak to nevidim..jen doufám, že to nebude trvat dlouho..
tak víš nějaké informace alespoň jestli si malinko posypali popel na hlavu a zda našli problém?

_________________
BMW E36 325turbo * Lancia Delta 2.0užbezturbo * eRko na lepší časy * utahanej dělník audi A4 B6


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Pon 24. Mar 2014 19:55:35 

Registrovaný: Ned 24. Feb 2013 20:43:59
Príspevky: 529
V tom případě je jednoduché řešení..vezme se ruleta..roztočí se, a když se lulička zastaví na 15stce tak se každý patnáctý řádek zdrojáku jednoduše smaže :) A zkusí se co to udělá :) Možná tak opravují i u IMF :)


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Pon 24. Mar 2014 20:21:43 
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str 07. Aug 2013 23:25:00
Príspevky: 348
já bych mazal vždy 15 řádků a 15 nechal...uvolnilo by se hodně místa... :D
ne, teď vážně..doufám že budou makat i přes noc...

_________________
BMW E36 325turbo * Lancia Delta 2.0užbezturbo * eRko na lepší časy * utahanej dělník audi A4 B6


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Pon 24. Mar 2014 22:30:43 

Registrovaný: Str 11. Dec 2013 9:04:35
Príspevky: 77
hrnous píše:
V tom případě je jednoduché řešení..vezme se ruleta..roztočí se, a když se lulička zastaví na 15stce tak se každý patnáctý řádek zdrojáku jednoduše smaže :) A zkusí se co to udělá :) Možná tak opravují i u IMF :)

Co když se kulička zastaví na jedničce ?


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Pon 24. Mar 2014 22:39:51 
Administrátor

Registrovaný: Uto 01. Jan 2013 14:29:10
Príspevky: 1520
Bydlisko: Dobříš
víte ze jsme společným úsilím úspěšně rozvrtali skoro dvoulety vývoj... :)

_________________
Pro členy tohoto fóra platí 10% sleva. Objednávky prosím do sz.
Obrázok


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Pon 24. Mar 2014 22:47:06 

Registrovaný: Ned 24. Feb 2013 20:43:59
Príspevky: 529
renda15 píše:
hrnous píše:
V tom případě je jednoduché řešení..vezme se ruleta..roztočí se, a když se lulička zastaví na 15stce tak se každý patnáctý řádek zdrojáku jednoduše smaže :) A zkusí se co to udělá :) Možná tak opravují i u IMF :)

Co když se kulička zastaví na jedničce ?

V tom případě smažemě nejdůležitější řádek bootloaderu masteru a IMFsoft pujde do konkurzu :)


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Pon 24. Mar 2014 22:49:28 

Registrovaný: Ned 24. Feb 2013 20:43:59
Príspevky: 529
Libor12 píše:
víte ze jsme společným úsilím úspěšně rozvrtali skoro dvoulety vývoj... :)

Představitele IMF to asi nasere, nicméně třeba se kodéři konečně chytí za nos a udělají to jak se patří..a taky dají víc na hlasy lidí z venku..přecijenom ta větší krabička od cigaret stojí skoro 15000 a když už to člověk kupuje, tak ne s tím, že to "nějak" funguje či fungovat bude..ale že to opravdu funguje a počítá tak, jak se patří a né, že to bude za ohňových a dýmových efektů "tak nějak" zapalovat..


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Pon 24. Mar 2014 23:22:39 
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str 07. Aug 2013 23:25:00
Príspevky: 348
hrnous píše:
a né, že to bude za ohňových a dýmových efektů "tak nějak" zapalovat..

být tu to proklatý tlačítko tak ti dám LIKE :mrgreen: jj, můžeme být ale rádi, že nám to nenapínalo v plným knedlu předstih :D

_________________
BMW E36 325turbo * Lancia Delta 2.0užbezturbo * eRko na lepší časy * utahanej dělník audi A4 B6


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Pon 24. Mar 2014 23:24:58 
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str 07. Aug 2013 23:25:00
Príspevky: 348
Libor12 píše:
víte ze jsme společným úsilím úspěšně rozvrtali skoro dvoulety vývoj... :)

jak píše hrnous, snad se konečně něco stane.. :D

_________________
BMW E36 325turbo * Lancia Delta 2.0užbezturbo * eRko na lepší časy * utahanej dělník audi A4 B6


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Uto 25. Mar 2014 15:45:55 
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str 07. Aug 2013 23:25:00
Príspevky: 348
...dokáže někdo zjistit jak jsou na tom? vylezlo sluníčko.. :D

_________________
BMW E36 325turbo * Lancia Delta 2.0užbezturbo * eRko na lepší časy * utahanej dělník audi A4 B6


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Uto 25. Mar 2014 16:05:20 

Registrovaný: Ned 24. Feb 2013 20:43:59
Príspevky: 529
A proto všichni schovali hlavy do zěmě .)


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Uto 25. Mar 2014 21:12:24 
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str 07. Aug 2013 23:25:00
Príspevky: 348
Toho se prave bojim..byt majitelem firmy, programatori by se nevyspali.. :roll:
..aspon nejake prohlaseni imf by bodlo..jsou tu taci kteri ani nevi jestli to jeste nekdy bude fungovat..... :|

_________________
BMW E36 325turbo * Lancia Delta 2.0užbezturbo * eRko na lepší časy * utahanej dělník audi A4 B6


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Uto 25. Mar 2014 21:20:46 

Registrovaný: Uto 29. Jan 2013 22:25:12
Príspevky: 454
rendo mozes skusit zmerat este jednu vec ...

a sice, v momente, ked to vynecha, zmerat vzajomnu polohu na triger kole a uhlu zaciatku alebo konca vstreku..
ja som si to skusil na felicii (na motore z felicie), s originalnym "snimacim kolom" a.k.a zotrvak..
a to skubnutie bolo dost citelne..
aj vstrek aj zapalovanie totiz ide parovo,
zotrvak ma defakto len dva velke zuby, a jeden maly.. co je dohromady iba 6 snimacich hran


domievam sa totizto, ze v momente, ked to vynecha,
je impulz pre casovanie vstreku niekde v prekryti z velkou medzerou na triger kole..


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Uto 25. Mar 2014 21:32:01 
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str 07. Aug 2013 23:25:00
Príspevky: 348
Stando, prosím tě, je možnost nějak downgradovat pod 8.20, nebo to není vůbec možné? :|

jrd_mám 60-2 a citelné je to hodně...a nebo to v mém případě už není firmem.. :|

_________________
BMW E36 325turbo * Lancia Delta 2.0užbezturbo * eRko na lepší časy * utahanej dělník audi A4 B6


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Uto 25. Mar 2014 21:33:55 

Registrovaný: Uto 29. Jan 2013 22:25:12
Príspevky: 454
pozri ..
ja som feldu skusal bez vody a bez vyfuku..
takze to blafnutie bolo kur\/a pocut...


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Uto 25. Mar 2014 21:41:44 
Administrátor

Registrovaný: Uto 01. Jan 2013 14:29:10
Príspevky: 1520
Bydlisko: Dobříš
když si sezenes notebook s xp tak mám verzi 8.10. Musíš nechat připojene pouze napájení master otevřít aplikaci a nahrát odpovídající FW. Dnes jsem to úspěšně dělal na jednom masteru.

_________________
Pro členy tohoto fóra platí 10% sleva. Objednávky prosím do sz.
Obrázok


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Uto 25. Mar 2014 21:49:01 

Registrovaný: Str 11. Dec 2013 9:04:35
Príspevky: 77
JRD McLAREN píše:
rendo mozes skusit zmerat este jednu vec ...

a sice, v momente, ked to vynecha, zmerat vzajomnu polohu na triger kole a uhlu zaciatku alebo konca vstreku..
ja som si to skusil na felicii (na motore z felicie), s originalnym "snimacim kolom" a.k.a zotrvak..
a to skubnutie bolo dost citelne..
aj vstrek aj zapalovanie totiz ide parovo,
zotrvak ma defakto len dva velke zuby, a jeden maly.. co je dohromady iba 6 snimacich hran


domievam sa totizto, ze v momente, ked to vynecha,
je impulz pre casovanie vstreku niekde v prekryti z velkou medzerou na triger kole..


Zkusím, ale až asi zítra. Co si ale pamatuju, tak přestože jsem zastával teorii o souvislosti se vzájemnou polohou trigru a pulsu vstřiku bylo zajímavé, že to nereagovalo na offset - což by tuto teorii nepotvrzovalo. Naproti tomu, když jsem to měřil na sekvenci tak při nastavení úhlu u jednoho ze vstřiků na 40° to při určitých otáčkách nepracovalo (tento jediný vstřik) a když jsem ten úhel 40° zadal do všech ostatních tak jsem je nakonec odstavil všechny (škoda že jsem nezkusil zadat -320°), takže jestli chceš experimentovat můžeš posunout blbnoucí vstřik o +-20° a mohlo by to jít. Je tam ale souvislost s otáčkama a délkou vstřiku, tu jsem prokázal na 100%. Mě samotného to dostalo právě při posouvání úhlu vstřiku, kdy jsem vynechávání připisoval nějakým pulzacím. Počkal bych co Libor, co IMF, ale trochu se bojím, že ta chyba je opravdu vážná, protože třeba to zkracování pulsu pro buzení cívky TCI (popsáno dříve) při sejití se s trigrem mohlo mít jistou souvislost a i po poslední opravě je stále měřitelné i když se to výrazně zlepšilo.


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Uto 25. Mar 2014 22:33:33 
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str 07. Aug 2013 23:25:00
Príspevky: 348
mám macbook s paralelním systémem XP 32bit.. normálně s ním upgraduju..
ve staré verzi by to mělo být ok ta chyba, že?
je stoprocentní že to takhle downgraduju? abych jí zase nezmrazil... můžu jít zrovna na 8.10? mám i 8.7, 8.9....

_________________
BMW E36 325turbo * Lancia Delta 2.0užbezturbo * eRko na lepší časy * utahanej dělník audi A4 B6


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: Chyby v software
PoslaťNapísal: Uto 25. Mar 2014 22:38:28 
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Str 07. Aug 2013 23:25:00
Príspevky: 348
no..to jsem taky zvědav jestli to dají dokupy do a1, nebo se to zase zes3re na něčem jiným...

_________________
BMW E36 325turbo * Lancia Delta 2.0užbezturbo * eRko na lepší časy * utahanej dělník audi A4 B6


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odoslať novú témuOdoslať odpoveď Stránka 3 z 5   [ Príspevkov: 115 ]
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší


Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

Slovenský preklad: Senky & Kamahl.