Zmeniť veľkosť písma
Aktuálny čas je Pia 06. Dec 2019 0:25:31


Odoslať novú témuOdoslať odpoveď Stránka 1 z 1   [ Príspevkov: 4 ]
Autor Správa
 Predmet príspevku: snímání vačky
PoslaťNapísal: Ned 27. Okt 2019 17:20:17 

Registrovaný: Ned 10. Mar 2013 1:22:36
Príspevky: 279
po víc jak půlroční pauze, jsem se vrátil k projektu Zero a rozhodl jsem se přidat snímání vačky.

volba snímače nakonec padla na "seriový" indukční, který je součástí původního rozdělovače. použil jsem část snímací a protože jednotka swifta v serii neřeší pozici motoru, ale pouze otáčky, tak jsem snímací kolo upravil (ubrousil jsem 3/4 snímacích bodů)

dnes jsem jen narychlo zapojil snímač do jednotky a zatočil motorem. jednotka čidlo vidí a "nějaké" zuby čte. teď je tedy potřeba jednotce vysvětlit snímací kolo a poté upravit vstřikovací část jednotky.

ad 1)

log startu (mám jen jeden, nebyla v baráku nabytá baterka, zítra budu pokračovat)
Príloha:
PB.jpg
PB.jpg [ 195.45 KiB | Zobrazené 195 krát ]


snímací kolo:
Príloha:
snímací kolo_popisek.jpg
snímací kolo_popisek.jpg [ 174.97 KiB | Zobrazené 195 krát ]



co mi teď není jasné - snímací kolo má 3 výstupky, jednotka čte jen dva?

ad 2) úpravy stávající jednotky

vstřikovače už mají každý vlastní výstup, aktuálně je používám párově. musím tedy upravit - aktuálně mám vstřikovače 172 172 -8 -8. musím tedy upravit na 172/1 172/2 -8/1 -8/2?
a co se týče samotné vstřikovací mapy - tam musím teoreticky všude zdvojnásobit hodnoty časů vstřikovačů?

Dík za tipy


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: snímání vačky
PoslaťNapísal: Ned 27. Okt 2019 17:34:42 

Registrovaný: Ned 10. Mar 2013 1:22:36
Príspevky: 279
jak v nastavení / mapovací tabulce snímacího kola zohledním že je to kolo vačky? počítám PB do 720st?
PA klika, PB vačka


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: snímání vačky
PoslaťNapísal: Ned 27. Okt 2019 18:47:07 

Registrovaný: Ned 10. Mar 2013 1:22:36
Príspevky: 279
"kolega" v austrálii má to kolo upravené tahle. to by mi teoreticky stačilo při spolupráci se snímačem kliky?

https://redlinegti.com/images/personal/tekkie.dizzy3_1.jpg


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: snímání vačky
PoslaťNapísal: Pon 28. Okt 2019 22:25:49 

Registrovaný: Ned 10. Mar 2013 1:22:36
Príspevky: 279
ubral jsem snímací kolo na jeden zub a povedlo se mi dnes nastartovat na sekvenční vstřikování. musel jsem ručně přidat dávku paliva. takže myšlenka je správná. až dodělám drobnosti kolem motoru, tak to dotáhnu


Hore
 OfflineProfil  
Odpoveď s citáciou  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odoslať novú témuOdoslať odpoveď Stránka 1 z 1   [ Príspevkov: 4 ]


Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: MSN [Bot] a 3 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

Slovenský preklad: Senky & Kamahl.